hoofding
Home » Professionele opleidingen » Sociaal-agogisch Werk » Sociaal werk voor volwassenen

Bachelor Sociaal werk voor volwassenen

De Bachelor Sociaal werk voor volwassenen (BSV) is de ideale opleiding voor wie werkt en toch graag een hogeronderwijsdiploma voor de sociale sector in handen wil. Via het deeltijdse studieprogramma kun je in 3, 4 of 5 jaar het diploma Bachelor in het Sociaal werk behalen.

Structuur Sociaal werk voor volwassenen

De Bachelor Sociaal werk voor volwassenen (BSV) is een professionele opleiding en biedt je een unieke combinatie van opleiding en werk. Het modeltraject beslaat 5 jaar. Als je de opleiding afwerkt in 4 jaar, combineer je het 1ste en het 2de jaar. Kies je voor het traject van 3 jaar dan worden ook het 3de en het 4de jaar samengevoegd. Je volgt 1 of 2 dagen per week les en kunt eventueel stage lopen bij je eigen werkgever of tijdens je werkuren. Ook de theorie en de studie- en werkopdrachten houden zoveel als mogelijk verband met je werksituatie en je werkpraktijk

Praktisch

De vakken van de eerste 3 jaren volg je aan de HUB op Campus Brussel. De lessen van het 4de en 5de jaar worden aan de Erasmushogeschool gedoceerd. De opleiding start eind september. Per studiejaar betaal je 300 euro als inschrijvings- en examengeld. Reken voor cursussen en handboeken op 125 euro per jaar.

Meer weten? Kom dan naar onze infomomenten.