hoofding
Home » Professionele opleidingen » Permanente vorming

Permanente vorming

Ben je aan het werk en op zoek naar mogelijkheden om je verder te ontwikkelen dankzij een bijkomende opleiding? Of wil je werk maken van goed opgeleid personeel voor je organisatie via bijscholingen?

De HUB-KAHO is je ideale partner met een uitgebreid opleidingsaanbod aan permanente vorming, gaande van kort- en langlopende opleidingen tot studiedagen en seminaries. Naast de opleidingen in de gespecialiseerde centra voorziet HUB-KAHO ook een brede waaier aan bijkomende specifieke opleidingen.

Gespecialiseerde opleidingscentra

Specifieke opleidingen voor actieve professionals

Opleidingen in afstandsonderwijs

KAHO Sint-Lieven biedt heel wat opleidingen aan in afstandsonderwijs. Op die manier kun je studeren met een maximum aan flexibiliteit. Je leest er meer over op onze webpagina rond afstandsonderwijs. Bekijk alvast het overzicht van de opleidingen in afstandsonderwijs.

Erasmus Mundus: Master in Food Science, Technology and Nutrition

KAHO Sint-Lieven organiseert de Europese master in 'Food science, Technology and Nutrition' in samenwerking met de Hochschule Anhalt in Köthen (Duitsland), het Dublin Institute of Technology (Ierland) en de Universidade Catolica Portuguesa in Porto (Portugal). Meer informatie hierover vindt u op de website. Toelatingsformulieren kan u aanvragen op info@sefotechnut.org