hoofding
Home » Universitaire opleidingen » Economie en Bedrijfswetenschappen » Handelsingenieur

De academische opleidingen aan HUB worden vanaf 2013-2014 KU Leuven-opleidingen. Je volgt les in hartje Brussel. Na je studies ontvang je een volwaardig KU Leuven-diploma.Bachelor en master handelsingenieur

Als handelsingenieur ben je een veelzijdige manager. Je hebt kennis van financiële en economische aspecten van een onderneming. Tegelijk beschik je over het wetenschappelijk inzicht van een ingenieur. Je combineert een sterke wetenschappelijke en analytische geest met zin voor innovatief ondernemerschap. Handelsingenieur is een universitaire opleiding van 3 bachelorjaren en 2 masterjaren.

KU Leuven @ HUB

Sinds 2013-2014 maken de academische opleidingen economie van de HUB deel uit van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Je volgt les in Brussel op de campus van de HUB. Aan het einde van je studie behaal je een KU Leuven-diploma.

Meer informatie

Meer informatie over handelsingenieur in Brussel vind je voortaan op de website van de KU Leuven. Je bent ook welkom om eens langs te komen tijdens de infodagen of je kunt de opleidingsbrochure aanvragen.