hoofding
Home » Universitaire opleidingen » Economie en Bedrijfswetenschappen » Handelswetenschappen schakelprogramma

De academische opleidingen aan HUB worden vanaf 2013-2014 KU Leuven-opleidingen. Je volgt les in hartje Brussel. Na je studies ontvang je een volwaardig KU Leuven-diploma.Schakelprogramma Master in de Handelswetenschappen

Heb je al een diploma op zak van een professionele bacheloropleiding economie? Wil je je carrièrekansen verbreden? Met een diploma master in de handelswetenschappen ben je helemaal klaar voor een succesvolle toekomst in de bedrijfswereld. Bovendien is het een sterke meerwaarde op de arbeidsmarkt, zeker als je een leidinggevende job of een managementfunctie nastreeft. Je volgt eerst het schakelprogramma en sluit vervolgens aan op het masterjaar handelswetenschappen. Je studeert in dag- of avondonderwijs.

KU Leuven @ HUB

Sinds 2013-2014 maken de academische opleidingen economie van de HUB deel uit van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Je volgt les in Brussel op de campus van de HUB. Aan het einde van je studie behaal je een KU Leuven-diploma.

Meer informatie

Meer informatie over het schakelprogramma handelswetenschappen in Brussel vind je voortaan op de website van de KU Leuven. Je bent ook welkom om eens langs te komen tijdens de infodagen of je kunt de opleidingsbrochure aanvragen.