hoofding
Home » Universitaire opleidingen » Economie en Bedrijfswetenschappen » Internationale Bedrijfseconomie en het Bedrijfsbeleid

De academische opleidingen aan HUB worden vanaf 2013-2014 KU Leuven-opleidingen. Je volgt les in hartje Brussel. Na je studies ontvang je een volwaardig KU Leuven-diploma.Master in de Internationale Bedrijfseconomie en het Bedrijfsbeleid

Beschik je al over een academisch diploma, maar wil je je kennis verruimen met een businessgeoriënteerde opleiding? Afgestudeerden uit niet-economische richtingen krijgen een grondig inzicht in de bedrijfseconomie en het management dankzij:

  • Master of Science in de Internationale Bedrijfseconomie en het Bedrijfsbeleid (MIBEB)
    in het Nederlands, avondonderwijs
  • Master of International Business Economics and Management (MIBEM)
    in het Engels, dagonderwijs

KU Leuven @ HUB

Sinds 2013-2014 maken de academische opleidingen economie van de HUB deel uit van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Je volgt les in Brussel op de campus van de HUB. Aan het einde van je studie behaal je een KU Leuven-diploma.

Meer informatie

Meer informatie over de MIBEB en MIBEM in Brussel vind je voortaan op de website van de KU Leuven. Je bent ook welkom om eens langs te komen tijdens de infodagen of je kunt de opleidingsbrochure aanvragen.