hoofding
Home » Universitaire opleidingen » Economie en Bedrijfswetenschappen » Milieu- en preventiemanagement

De academische opleidingen aan HUB worden vanaf 2013-2014 KU Leuven-opleidingen. Je volgt les in hartje Brussel. Na je studies ontvang je een volwaardig KU Leuven-diploma.Bachelor en master in het milieu- en preventiemanagement

De opleiding milieu- en preventiemanagement leert je werk maken van het milieubeleid van organisaties en zorgen voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Aan zo’n veelzijdige opdracht gaat een gevarieerde studie vooraf die je inzicht biedt in wetenschap, economie, management en psychosociale aspecten. Milieu- en preventiemanagement is een universitaire opleiding van 3 bachelorjaren en 1 masterjaar.

KU Leuven @ HUB

Sinds 2013-2014 maken de academische opleidingen economie van de HUB deel uit van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Je volgt les in Brussel op de campus van de HUB. Aan het einde van je studie behaal je een KU Leuven-diploma.

Meer informatie

Meer informatie over milieu- en preventiemanagement in Brussel vind je voortaan op de website van de KU Leuven. Je bent ook welkom om eens langs te komen tijdens de infodagen of je kunt de opleidingsbrochure aanvragen.