hoofding
Home » Universitaire opleidingen » Economie en Bedrijfswetenschappen » Business Administration

De academische opleidingen aan HUB worden vanaf 2013-2014 KU Leuven-opleidingen. Je volgt les in hartje Brussel. Na je studies ontvang je een volwaardig KU Leuven-diploma.Business Administration

Droom je van een carrière in een internationale bedrijfsomgeving of wil je in het buitenland aan de slag gaan? Kies dan voor een volledig Engelstalig programma handelswetenschappen: Business Administration is een universitaire opleiding van 3 bachelorjaren en 1 masterjaar. Na elk academiejaar kun je trouwens overschakelen naar het Nederlandstalige programma handelswetenschappen. Als je al een professioneel bachelordiploma hebt, kun je dankzij een schakelprogramma snel aansluiten bij de master.

KU Leuven @ HUB

Sinds 2013-2014 maken de academische opleidingen economie van de HUB deel uit van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Je volgt les in Brussel op de campus van de HUB. Aan het einde van je studie behaal je een KU Leuven-diploma.

Meer informatie

Meer informatie over de bachelor and master of Business Administration in Brussel vind je voortaan op de website van de KU Leuven. Je bent ook welkom om eens langs te komen tijdens de infodagen of je kunt de opleidingsbrochure aanvragen.