hoofding
Home » Universitaire opleidingen » Economie en Bedrijfswetenschappen » Handelswetenschappen

De academische opleidingen aan HUB worden vanaf 2013-2014 KU Leuven-opleidingen. Je volgt les in hartje Brussel. Na je studies ontvang je een volwaardig KU Leuven-diploma.Bachelor en master in de handelswetenschappen

Zin om de realiteit van het bedrijfsleven te leren kennen en om alle nodige vaardigheden voor een managementfunctie te verwerven? Handelswetenschappen is een universitaire opleiding van 3 bachelorjaren en 1 masterjaar. 

Brede opties

Voeling met de bedrijfsrealiteit is de rode draad door je opleiding. Je studeert in het Nederlands of het Engels en kunt kiezen tussen dag- of avondonderwijs. Je kiest uit maar liefst 8 afstudeerrichtingen. Heb je al een professioneel bachelordiploma? Dan kun je dankzij het schakelprogramma makkelijk aansluiten op de master handelswetenschappen.

KU Leuven @ HUB

Sinds 2013-2014 maken de academische opleidingen economie van de HUB deel uit van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Je volgt les in Brussel op de campus van de HUB. Aan het einde van je studie behaal je een KU Leuven-diploma.

Meer informatie

Meer informatie over de bachelor en master handelswetenschappen in Brussel vind je voortaan op de website van de KU Leuven. Je bent ook welkom om eens langs te komen tijdens de infodagen of je kunt de opleidingsbrochure aanvragen.